ARCHITECTMADE

Du kan købe ARCHITECTMADEs kollektion online hos Lund Møbler. Kollektionen er sammensat af design fra nogle af Danmarks mest velkendte og prisvindende arkitekter med passion for simpel, sofistikeret æstetik og funktionalitet.

Her på siden finder du Peter Karpfs Gemini lysestage i et enkelt design, som kan kombineres på flere forskellige måder, alt efter hvor mange du har. Herudover finder du Hans Bøllings udtryksfulde træfigurer, herunder den harmoniske Oscar Hund samt Optimist, Pessimist, And og Ælling.

Du finder også Kristian Vedels populære fuglefamilie: Lille Bird, Stor Bird og Buttet Bird, som alle er håndlavet af træ i høj kvalitet og kan udtrykke forskellige sind og Finn Juhls vendebakke 1, 2 og 3, der er brugbar til enhver anledning.

Lund Møbler er autoriseret forhandler af samtlige leverandører, som du finder her på siden og fører derfor alle produkter. Der vises kun et udvalg her på shoppen, så hvis du ikke finder, hvad du søger på lund-moebler.dk, så kontakt os på telefon 86 54 01 76, lund-moebler@mail.dk eller kig forbi butikken på gågaden i Odder, og lad os hjælpe dig med at finde frem til det du søger.

 

25 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende