Bent Hansen

Du finder et stort udvalg af Bent Hansens produkter online hos Lund Møbler. Her på siden finder du de gigantiske ”Button-Up”-kroge, kvalitetslæderhynder til en attraktiv pris og puder/pufs fra alle fem kollektioner, herunder Hallingdal-kollektionen, 1965.

Bent Hansen har mere end 60-års erfaring med solidt, traditionelt dansk håndværk og er i dag en moderne møbel- og polstervirksomhed i 3. generation. Virksomheden udvikler desuden puder og covers og har sin egen produktion med kvalitet og funktion i fokus. Derudover har Bent Hansen hele tiden et skarpt øje på komfort og målet er at overraske og markere en selvstændig stil med personlighed og ”kant”.

Lund Møbler er autoriseret forhandler af samtlige leverandører, som du finder her på siden og fører derfor alle produkter. Der vises kun et udvalg her på shoppen, så hvis du ikke finder, hvad du søger på lund-moebler.dk, så kontakt os på telefon 86 54 01 76, lund-moebler@mail.dk eller kig forbi butikken på gågaden i Odder, og lad os hjælpe dig med at finde frem til det du søger.

 

26 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende