HAY

Lund Møbler har et bredt sortiment af HAY-produkter. Onlinesortimentet består af gulvtæpper, stole, borde, garderober, bøjler, bokse, bakker, sengetøj, håndklæder og puder i alverdens farver og mønstre. Du kan bl.a. købe det lækre sengetøj og de flotte tæpper designet af Scholten & Baijings, de enkle men iøjenfaldende stole ”About A Char” af Hee Weeling & HAY og sidst men ikke mindst de karakteristiske sekskantede bakker designet af Clara Von Zweigbergk.

De internationale designere bruger altid de nyeste materialer og moderne teknologi. HAY går meget op i kvalitet, enkelthed og funktionalitet. Virksomheden blev grundlagt i 2002, men er inspireret af storhedstiden tilbage i 1950-1960’erne. I dag har HAY både lanceret en møbel- og tilbehørskollektion begge i et moderne og meningsfuldt design med et internationalt touch til overkommelige priser.

Lund Møbler er autoriseret forhandler af samtlige leverandører, som du finder her på siden og fører derfor alle produkter. Der vises kun et udvalg her på shoppen, så hvis du ikke finder, hvad du søger på lund-moebler.dk, så kontakt os på telefon 86 54 01 76, lund-moebler@mail.dk eller kig forbi butikken på gågaden i Odder, og lad os hjælpe dig med at finde frem til det du søger.

 

48 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende