Hoptimist

Hos Lund Møbler forhandler vi de verdenskendte Hoptimister, og her på siden har vi et stort udvalg af de livsglade og søde figurer. Det var oprindeligt den danske møbelsnedker Hans Gustav Ehrenreich, der i 1968 formgav de farverige og rundformede Hoptimister, og det var også i hans ånd og i samarbejde med sønnen Jørn Ehrenreich, at designer Lotte Steffensen og firmaet Hoptimist relancerede de autentiske Hoptimister i 2009.

Figurerne udstråler et overskud af energi og giver både børn og voksne lyst til at give den et lille dask, der får den til at hoppe. Køb bl.a. Rooligan, Rudolf, Kvak, Chick, Chuck, Busy Birdie og Billionaire Bimble Hoptimist.

Lund Møbler er autoriseret forhandler af samtlige leverandører, som du finder her på siden og fører derfor alle produkter. Der vises kun et udvalg her på shoppen, så hvis du ikke finder, hvad du søger på lund-moebler.dk, så kontakt os på telefon 86 54 01 76, lund-moebler@mail.dk eller kig forbi butikken på gågaden i Odder, og lad os hjælpe dig med at finde frem til det du søger.

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.