Kähler

Køb vaser, krukker, lysestager, kopper, skåle, tallerkner m.m. fra det populære mærke Kähler hos Lund Møbler. Kähler begyndte i 1983 som et keramikværksted og erfaring er siden viderebragt gennem fire generationer. I dag præsenteres Kähler på udstillinger og museer over hele verden og har vundet flere internationale designpriser.

Ved at tage det bedste fra kunstnerisk keramikarv og fortolke det i nutidens lys og følge tidens trends er Kähler blevet en af keramikhistoriens største danske succeer. Køb design fra bl.a. Stilleben, Louise Campbell, Birgitte Due Madsen, Jonas Trampedach, Agnes Fries, Becker & Bache, Michael Geertsen og Marianne Nielsen.

Du finder stort set hele Kählers sortiment her på shoppen. Se f.eks. nyhederne Love Song vase i lille, mellem og stor, Limone citruspresser og de smukke, voluminøse Botanica vaser, som også fås i mini og i mini sampak.

Lund Møbler er autoriseret forhandler af samtlige leverandører, som du finder her på siden og fører derfor alle produkter. Der vises kun et udvalg her på shoppen, så hvis du ikke finder, hvad du søger på lund-moebler.dk, så kontakt os på telefon 86 54 01 76, lund-moebler@mail.dk eller kig forbi butikken på gågaden i Odder, og lad os hjælpe dig med at finde frem til det du søger.

 

1 til 48 ud af 161

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter faldende