Kartell

Køb det verdenskendte italienske møbelbrand Kartell hos Lund Møbler. Kartell blev grundlagt i 1949 og siden har brandet ændret opfattelse af møbeldesign verden over ved at designe møbler og indretningsinventar i plastikmaterialer.

Du kan købe design fra nogle af de største designere i verden, heriblandt den verdenskendte franskmand Phillippe Starck som står bag mange af Kartells karakteristiske stole og borde, Ferruccio Laviani som står bag Kartells unikke lamper, Piero Lissoni som har designet Kartells populære sofaserie og Vico Magistretti som startede hele Kartells succes, da han i 1996 designede Maui-serien. I dag er Kartell markedsledere i sin genre og har desuden sit eget museum i Milano.

Lund Møbler er autoriseret forhandler af samtlige leverandører, som du finder her på siden og fører derfor alle produkter. Der vises kun et udvalg her på shoppen, så hvis du ikke finder, hvad du søger på lund-moebler.dk, så kontakt os på telefon 86 54 01 76, lund-moebler@mail.dk eller kig forbi butikken på gågaden i Odder, og lad os hjælpe dig med at finde frem til det du søger.

 

2 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende