Rosendahl

Du kan købe Rosendahl hos Lund Møbler. Her finder du bl.a. de populære Kay Bojesen træfigurer, f.eks. Kaninen, Gravhunden, Bjørnen, Gyngehesten, Flodhesten, Elefanten og den lille abe og store abe. Derudover forhandler vi de mange forskellige ure og alarmer, som er designet af Arne Jacobsen.

Rosendahl er dansk design i verdensklasse og er forbundet med funktionalitet og stilrent design til en overkommelig pris. Designfilosofien hos Rosendahl er at skabe designprodukter af høj kvalitet til hjem og bord med balance mellem kreativitet og struktur. I et tæt samarbejde med en række førende designere skaber Rosendahl designløsninger i tråd med den skandinaviske designtradition.

Lund Møbler er autoriseret forhandler af samtlige leverandører, som du finder her på siden og fører derfor alle produkter. Der vises kun et udvalg her på shoppen, så hvis du ikke finder, hvad du søger på lund-moebler.dk, så kontakt os på telefon 86 54 01 76, lund-moebler@mail.dk eller kig forbi butikken på gågaden i Odder, og lad os hjælpe dig med at finde frem til det du søger.

 

 1. Kay Bojesen Flag til Garder

  Kay Bojesen Flag til Garder

  PRIS KR.: 69,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Har din Kay Bojesen Fanebærer mistet flaget? Du kan købe flagene som enkelt dele her.

  Farve: Bomuld
  Materiale: Bomuld
  Højde: 29,5 cm.

  Bemærk:
  Tør af med tør klud. Bør ikke stå i direkte sollys. Vis detaljer
 2. Kay Bojesen Nissehue, Mini Abe

  Kay Bojesen Nissehue, Mini Abe

  PRIS KR.: 129,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Denne nissehue passer til aben i ministørrelse samt til turtelduerne fra Kay Bojesen. Med den søde nissehue i malet bøg kan du nemt skabe lidt ekstra julestemning blandt dine ikoniske træfigurer, og huen er nem at tage af og på efter behov.

  MÅL:
  Diameter: 2,5 cm.
  Højde: 3 cm. Vis detaljer
 3. Kay Bojesen Nissehue, Lille Abe

  Kay Bojesen Nissehue, Lille Abe

  PRIS KR.: 149,00 DKK

  Ikke på lager

  DESIGN: Kay Bojesen

  Klæd din Kay Bojesen designklassikere på til jul med denne nissehue i malet bøg, der med garanti spreder julestemning hos hele familien. Nissehuen passer til træabe-familiens mindste medlem og mange af de andre dyr, og huen har en højde på 5,4 cm. Den lille nissehue sidder godt fast på abens hoved med den medfølgende elastik. Med sin status som designklassiker er aben elsket af mange og er en god gaveidé. Giv den sammen med nissehuen og skab ekstra julestemning i den søde juletid. Nissehuen kommer i en fin gaveæske.

  Rød og hvid, Ø 4,7 cm Vis detaljer
 4. Saltkar Med Ske

  Saltkar Med Ske

  PRIS KR.: 249,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Elegant udformet saltkar med dertilhørende ske fra Kay Bojesens serie Menageri. Saltkarret måler 7 cm i diameter og er 4 cm højt. Det er drejet og sammensat af eg, der lader dig se dets smukke årer, som giver et skønt, unikt udseende. Træet har en fødevaregodkendt overfladebehandling, der gør, at det er mindre modtageligt overfor farveafsmittende fødevarer. Inspirationen til saltkarret kommer fra produkter til husholdningen designet af Kay Bojesen tilbage i 1940’erne, hvor han producerede smukke og anvendelige produkter i træ.

  Materiale: FSC®-certificeret matlakeret eg
  Diameter: 7 cm.
  Højde: 4 cm.
  Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine Vis detaljer
 5. Kay Bojesen Rangle

  Kay Bojesen Rangle

  PRIS KR.: 349,00 DKK

  Ranglen, den første klassiske legegenstand til barnet, tegnede Bojesen i sin variant i 1932. Dimensionerne gør ranglen nem at holde om for den lille hånd, mens kuglen i midten af ranglen kan fare frem og tilbage og snurre rundt til glæde for den lille. Ranglen er skabt i umalet træ, fordi Bojesen mente, at det giver friere spil til fantasien. En flot gaveidé til dåb eller som barselsgave til alle, der sætter pris på gedigent, ærligt dansk design. Ranglen er også en fin designgenstand i reolen og vil uden tvivl flytte med fra barn til voksen.

  Ø 8 cm. Vis detaljer
 6. Kay Bojesen Hund Tim Mørk

  Kay Bojesen Hund Tim Mørk

  PRIS KR.: 349,95 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Træ hund i mørkt træ.
  7,5 cm. Vis detaljer
 7. Kay Bojesen Hund Tim Lys

  Kay Bojesen Hund Tim Lys

  PRIS KR.: 349,95 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Træ hund i lyst træ.
  7,5 cm. Vis detaljer
 8. Peberkværn

  Peberkværn

  PRIS KR.: 379,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Organisk lækker peberkværn fra Kay Bojesens serie Menageri. Kværnen måler 9,3 cm i højden og er drejet af sammensatte stykker af eg, der giver et helt unikt kig til træets fine årer og gør kværnen utrolig, blød og lækker at holde ved. Peberkværnen er udstyret med en keramisk Crush Grind-kværn, der kan indstilles til forskellige finheder og kommer med 25 års garanti.

  Materiale: FSC®-certificeret matlakeret eg
  Højde: 9,5 cm
  Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine Vis detaljer
 9. Kay Bojesen Spurve På Pind, 2 stk.

  Kay Bojesen Spurve På Pind, 2 stk.

  PRIS KR.: 399,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  De to gule spurve på pind er tegnet af Kay Bojesen og fremstillet i malet bøgetræ. De charmerende fugle kom til verden omkring 1935 og den gule spurv er den eneste, der er sat i produktion af Kay Bojesen selv. De små spurve sad oprindeligt i planter i Kay Bojesens hjem på Bella Vista, og de er fortsat en skøn dekoration til blomster- og plantearrangementer.

  Farve: Malet bøg
  Materiale: Malet bøgetræ
  Bredde: 6 cm
  Højde: 17 cm
  Dybde: 5 cm Vis detaljer
 10. Kay Bojesen Automobil

  Kay Bojesen Automobil

  PRIS KR.: 449,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Nu kan du få den originale Sedan, der blev tegnet og lavet af Kay Bojesen første gang i 1937. Bilen er 13 cm lang og har flotte, aerodynamiske linjer. Det er en rigtig lille superheltebil, der glæder alle barnlige sjæle, på hjemmekontoret eller på hylden derhjemme. Bilen er lavet af malet bøg, og forruden er af plexiglas.

  Farve: malet bøgetræ
  Materiale malet bøg med forrude af plexiglas
  Bredde: 13 cm Vis detaljer
 11. Olie - og Eddikesæt

  Olie - og Eddikesæt

  PRIS KR.: 499,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Smukt olie- og eddikesæt fra Kay Bojesens serie Menageri Designet tilbage i 1940’erne, hvor Kay Bojesen begyndte at lave elegante og anvendelige produkter til husholdningen i træ. Olie- og eddikeflaskerne i mundblæst glas er 8 cm høje, lukkes med en korkprop samt en bred bund af overfladebehandlet eg. Behandlingen gør træet mindre modtagelige overfor farveafsmittende fødevarer, der gør dem perfekte til daglig brug i køkkenet. Sættet passer perfekt sammen med de øvrige dele af samme serie.

  Materiale: FSC®-certificeret matlakeret eg, mundblæst glas, kork
  Højde: 15 cm.
  Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine Vis detaljer
 12. Kay Bojesen Fanebærer Med Tekstilflag Mini

  Kay Bojesen Fanebærer Med Tekstilflag Mini

  PRIS KR.: 499,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  I anledningen af Hendes Majestæt Dronningens 80-års fødselsdag 16. april 2020, lancerer Kay Bojesen en mini fanebærer. Inspireret af et af Danmarks nationalsymboler fra Amalienborg Slotsplads skabte Kay Bojesen i 1942 sine håndmalede gardere. Lige siden har Fanebæreren været en kær gæst på fødselsdagsmorgenbordet og et designikon i boligen. Den populære garder fra Kay Bojesen har fået en lille ny størrelse og er udstyret med et lækkert tekstilflag i bomuld. Den flotte garder i skabt i FSC®-certificeret malet bøgetræ. En god gaveide for livet til både børn og voksne.

  Højde: 18,5 cm.
  Vis detaljer
 13. Kay Bojesen Limousine - lille

  Kay Bojesen Limousine - lille

  PRIS KR.: 499,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Den lille limousine i sort fra Kay Bojesen måler 16 cm og har smukke, rene og strømlinede linjer som kendetegnede bilerne på Kay Bojesens tid. Ligesom på 1930’ernes og 1940’ernes skønne biler kan taget løftes af, så legetøjsbilen omdannes til en eksklusiv limousine med kaleche eller en fræk cabriolet. Kay Bojesen var langt forud for sin tid med sine træbiler og især med det stramme og innovative design, der er karakteristisk for limousinen, som han udviklede i samarbejde med Ole Wanscher.

  Materiale: FSC®-certificeret Malet bøg
  Bredde:16,5 cm

  Bemærk:
  Tør af med tør klud. Bør ikke stå i direkte sollys. Vis detaljer
 14. Kay Bojesen Måge Uro, lille

  Kay Bojesen Måge Uro, lille

  PRIS KR.: 499,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Mågen er tegnet af Kay Bojesen og fremstillet i malet bøgetræ. Oprindeligt blev mågen kun fremstillet i 23 eksemplarer til en udstilling i 1954. I dag er den unikke måge igen i produktion i tre forskellige størrelser. Mågen er ophængt i en specialfremstillet fjeder, der sikrer en rolig, vuggende bevægelse. Dette er den mindste af de tre måger.

  Farve: Malet bøg
  Materiale: Malet bøgetræ
  Bredde: 21 cm
  Højde: 3 cm
  Dybde: 18 cm
  Bemærk: Tør af med tør klud Vis detaljer
 15. Kay Bojesen Spurvepar, 2 stk.

  Kay Bojesen Spurvepar, 2 stk.

  PRIS KR.: 499,95 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Det søde spurvepar er designet af Kay Bojesen og fremstillet i blødt træ af natureg og røget eg. De to små spurve måler 6 cm. Der er en magnet i de to fugle, så de kan sættes sammen med andre spurve på en planke. Spurveparret blev designet af Kay Bojesen i midten af 1930’erne og bringer romantikken ind i hans fantasifulde univers af træfigurer.

  Farve: Natur og røget eg
  Materiale: Natur egetræ og røget egetræ
  Bredde: 6,4 cm
  Højde: 6 cm
  Bemærk: Tør af med tør klud Vis detaljer
 16. Kay Bojesen Abe, Mini

  Kay Bojesen Abe, Mini

  PRIS KR.: 549,95 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Kay Bojesen udvider familien, og nu findes den kendte Kay Bojesen-abe, der første gang blev produceret i 1951, også i ministørrelse på 10 cm. Aben er fremstillet i plantage teaktræ og i limbatræ, og trods sin størrelse har den lille abe selvfølgelig lige så meget karisma og charme som de ældre Kay Bojesen-aber i søskendeflokken. Da teak træet er plantageteak, kan der forekomme mørke pletter og striber, som med tiden vil mindskes, grundet lys og luft. Derfor vil der være forskelle i træet fra abe til abe, der gør hver eneste abe helt unik.

  Farve: Teak- og limbatræ
  Materiale:Teak- og limbatræ
  Højde:9,5 cm.

  Bemærk:
  Tør af med tør klud. Bør ikke stå i direkte sollys. Vis detaljer
 17. Kay Bojesen Sangfugl Sunshine

  Kay Bojesen Sangfugl Sunshine

  PRIS KR.: 599,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Sangfugl Sunshine fra Rosendahl. Disse farverige sorgløse sangfugle, som for første gang er kommet i produktion i 2012, tegnede Kay Bojesen i 1950 - utvivlsomt inspireret af alle blomsterne og fuglene på familiens terrasse i byggeriet Bella Vista ved Bellevue.
  Sangfuglene har et rent, moderne udtryk uden overflødige former, og de er navngivet efter designeren selv og hans familie – spredt over flere generationer af Bojesen, fra farfar til barnebarn. Sig pænt goddag til:

  SUNSHINE: Den sidste sangfugl repræsenterer en af de fem oprindelige farvekombinationer skabt af Bojesen. Kan du forestille dig en bedre start på dagen end den, der er badet i fuglesang fra en flok farvestrålende Sunshines? Grøn som håbet og foråret!

  Kay Bojesens produktioner er skabt ud fra en overbevisning om, at ting skal være menneskelige, varme og levende, og med sit unikke talent for at skabe æstetiske, smilende linjer, skabte han et magisk univers af træfigurer, som er blevet til elskede klassikere verden over.

  Materiale: Håndmalet, massivt bøgetræ

  MÅL:
  16 x 7,5 X 15 cm Vis detaljer
 18. Alfabetklodser

  Alfabetklodser

  PRIS KR.: 599,00 DKK

  Giv en gave med legetøj man kan lære af. Kay Bojesen var selv en barnlig sjæl og et stort legebarn, og han havde en forkærlighed for at understøtte børns fantasi. I 1950’erne skabte han alfabetklodserne oprindeligt til den danske folkeskole. Nu er de tilbage i produktion til glæde for små børn, der skal lære alfabetet, til lidt større børn, som skal lære at stave og til voksne, som har lyst til at lege med i s-t-a-v-e-l-e-g-e-n. En god gaveide til de yngste og de lidt ældre børn og uden tvivl en gave, der vil gå i arv i generationer.

  MÅL
  27 cm x 10,5 cm x 10 cm Vis detaljer
 19. Kay Bojesen Sangfugl Ruth

  Kay Bojesen Sangfugl Ruth

  PRIS KR.: 599,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Sangfugl Ruth fra Rosendahl. Disse farverige sorgløse sangfugle, som for første gang er kommet i produktion i 2012, tegnede Kay Bojesen i 1950 - utvivlsomt inspireret af alle blomsterne og fuglene på familiens terrasse i byggeriet Bella Vista ved Bellevue.
  Sangfuglene har et rent, moderne udtryk uden overflødige former, og de er navngivet efter designeren selv og hans familie – spredt over flere generationer af Bojesen, fra farfar til barnebarn. Sig pænt goddag til:

  RUTH: Fuld af livsglæde og med munter charme har Kay Bojesens svenske svigerdatter gavmildt delt ud af anekdoterne fra livet blandt familien Bojesen. Feminin og lyserød helt ud i halefjerene!

  Kay Bojesens produktioner er skabt ud fra en overbevisning om, at ting skal være menneskelige, varme og levende, og med sit unikke talent for at skabe æstetiske, smilende linjer, skabte han et magisk univers af træfigurer, som er blevet til elskede klassikere verden over.

  Materiale: Håndmalet, massivt bøgetræ

  MÅL:
  16 x 7,5 X 15 cm Vis detaljer
 20. Kay Bojesen Zebra

  Kay Bojesen Zebra

  PRIS KR.: 599,00 DKK

  Kay Bojesen på savannen. Familien af trædyr er udvidet med den håndmalede zebra, som var et af Kay Bojesens første eksotiske dyr. Den blev skabt i 1935 og er stadig lige elsket. Trædyrsfamilien består af en munter flok dyr fra træaber til sangfugle. Hele flokken er elskede designklassikere, som hurtigt bliver en del af familien. Giv en gave, der holder livet igennem og går i arv i generationer. En god gaveidé til dåben, konfirmanden, studenten og alle andre mindeværdige lejligheder. Vis detaljer
 21. Kay Bojesen Sangfugl Kay

  Kay Bojesen Sangfugl Kay

  PRIS KR.: 599,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Sangfugl Kay fra Rosendahl. Disse farverige sorgløse sangfugle, som for første gang er kommet i produktion i 2012, tegnede Kay Bojesen i 1950 - utvivlsomt inspireret af alle blomsterne og fuglene på familiens terrasse i byggeriet Bella Vista ved Bellevue.
  Sangfuglene har et rent, moderne udtryk uden overflødige former, og de er navngivet efter designeren selv og hans familie – spredt over flere generationer af Bojesen, fra farfar til barnebarn. Sig pænt goddag til:

  KAY: Opkaldt efter mesteren selv og en stor fan af farven blå. Kay Bojesen var altid enten iført ulasteligt blåt jakkesæt, skjorte og slips eller hvid arbejdskittel. En herre med sans for underspillet, diskret elegance!

  Kay Bojesens produktioner er skabt ud fra en overbevisning om, at ting skal være menneskelige, varme og levende, og med sit unikke talent for at skabe æstetiske, smilende linjer, skabte han et magisk univers af træfigurer, som er blevet til elskede klassikere verden over.

  Materiale: Håndmalet, massivt bøgetræ

  MÅL:
  16 x 7,5 X 15 cm Vis detaljer
 22. Kay Bojesen Sangfugl Ernst

  Kay Bojesen Sangfugl Ernst

  PRIS KR.: 599,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Sangfugl Ernst fra Rosendahl. Disse farverige sorgløse sangfugle, som for første gang er kommet i produktion i 2012, tegnede Kay Bojesen i 1950 - utvivlsomt inspireret af alle blomsterne og fuglene på familiens terrasse i byggeriet Bella Vista ved Bellevue.
  Sangfuglene har et rent, moderne udtryk uden overflødige former, og de er navngivet efter designeren selv og hans familie – spredt over flere generationer af Bojesen, fra farfar til barnebarn.

  Kay Bojesens produktioner er skabt ud fra en overbevisning om, at ting skal være menneskelige, varme og levende, og med sit unikke talent for at skabe æstetiske, smilende linjer, skabte han et magisk univers af træfigurer, som er blevet til elskede klassikere verden over.

  Materiale: Håndmalet, massivt bøgetræ

  MÅL:
  16 x 7,5 X 15 cm Vis detaljer
 23. Kay Bojesen Hest - Lys

  Kay Bojesen Hest - Lys

  PRIS KR.: 599,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Hesten fra Kay Bojesen kom til verden i begyndelsen af 1930’erne, og er hurtigt blevet en ikonisk og populær ven hos både børn og voksne. Hesten er fremstillet i lys, ubehandlet bøg og med sine bløde former og muntre udtryk lader den både fantasien og dagdrømmene vandre i fuld galop. Med sit klassiske design bliver hesten hurtigt en del af familien og passer ind i ethvert hjem. God gaveidé til mindeværdige lejligheder – lige fra konfirmation til bryllup. En designklassiker der holder hele livet og kan gå i arv i generationer. Hesten leveres i en fin gaveæske.

  14 cm x 15 cm x 7,1 cm Vis detaljer
 24. Kay Bojesen Ravn

  Kay Bojesen Ravn

  PRIS KR.: 599,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Den sorte sangfugl Ravn er tegnet af Kay Bojesen og produceret i malet bøgetræ. Sangfuglen måler 15 cm og blev oprindeligt tegnet i 1950’erne. Med sin sorte fjerpragt er Ravn et klassisk og stilrent indslag i den ellers smukke og farverige fugleflok fra Kay Bojesen. God gaveidé til studenten, såvel som til fødselsdag, eller én du har kær.

  FLERE INFORMATIONER
  Farve: Sort
  Materiale: Malet bøgetræ
  Højde: 15 cm

  Bemærk:
  Rengøres med en blød, fugtig klud.
  Vis detaljer
 25. Kay Bojesen Sangfugl Peter

  Kay Bojesen Sangfugl Peter

  PRIS KR.: 599,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Sangfugl Peter fra Rosendahl. Disse farverige sorgløse sangfugle, som for første gang er kommet i produktion i 2012, tegnede Kay Bojesen i 1950 - utvivlsomt inspireret af alle blomsterne og fuglene på familiens terrasse i byggeriet Bella Vista ved Bellevue.
  Sangfuglene har et rent, moderne udtryk uden overflødige former, og de er navngivet efter designeren selv og hans familie – spredt over flere generationer af Bojesen, fra farfar til barnebarn. Sig pænt goddag til:

  PETER: Denne sangfugl har navn efter Kay Bojesens ældste barnebarn ud af en flok på fire og er klædt helt i sort. En elegant, moderne gentleman!

  Kay Bojesens produktioner er skabt ud fra en overbevisning om, at ting skal være menneskelige, varme og levende, og med sit unikke talent for at skabe æstetiske, smilende linjer, skabte han et magisk univers af træfigurer, som er blevet til elskede klassikere verden over.

  Materiale: Håndmalet, massivt bøgetræ

  MÅL:
  16 x 7,5 X 15 cm Vis detaljer
 26. Kay Bojesen Turtelduer - Sort

  Kay Bojesen Turtelduer - Sort

  PRIS KR.: 599,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  De unikke og tidløse turtelduer i sort er inspireret af den sorte Sangfugl Ravn fra Kay Bojesen. Turtelduerne er malet i sort. Den sorte farve gør turtelduerne til et smukt element i indretningen på den fineste og meget diskrete måde. Turtelduerne er fremstillet i bøg, men de er malet i et blankt og mat materiale. Denne diversitet skaber et særligt udtryk. I en indretning vil turtelduerne signalere romantik, forskellighed og samhørighed. Selvom turtelduerne har forskelligt udseende, er nærvær og kærlighed tydeligt. De søde turtelduer er perfekte som en betydningsfuld bryllupsgave. Eller til personen, der sætter pris på smukt design af høj kvalitet.

  Højde: 9 cm.
  Materiale: Malet bøg Vis detaljer
 27. Kay Bojesen Julemand

  Kay Bojesen Julemand

  PRIS KR.: 649,95 DKK

  Ikke på lager

  DESIGN: Kay Bojesen

  Julemand fra Rosendahl. Kay Bojesens originale julemand fra 1940’erne med sæk og stok vil blive en favorit, der vækker gensynsglæde, når kassen med julepynt findes frem år efter år.

  Kay Bojesens produktioner er skabt ud fra en overbevisning om, at ting skal være menneskelige, varme og levende, og med sit unikke talent for at skabe æstetiske, smilende linjer, skabte han et magisk univers af træfigurer, som er blevet til elskede klassikere verden over.

  Materiale:
  Malet bøgetræ

  MÅL:
  20 x 11 X 5 cm Vis detaljer
 28. Kay Bojesen Nissemor

  Kay Bojesen Nissemor

  PRIS KR.: 649,95 DKK

  Ikke på lager

  DESIGN: Kay Bojesen

  Kay Bojesen, den danske arkitekt og designer, er manden bag mange fantastiske kreationer, der i dag har ikonisk status hos mange danskere. I 1948 tegnede han sin populære julemand, men den lille nisse savnede sin kone, Nissemor. Nu er de to blevet genforenetog de danner et smukt par sammen. Både Julemand og Nissemor er lavet i bemalet bøgetræ.

  Farve: malet bøgetræ
  Materiale: malet bøgetræ
  Højde: 20 cm

  Bemærk:
  Tør af med tør klud. Må ikke stå i direkte sollys Vis detaljer
 29. AJ Station m. alarm

  AJ Station m. alarm

  PRIS KR.: 699,00 DKK

  DESIGN: Arne Jacobsen

  AJ Station Bordur fra Rosendahl, vender efter mange efter mange år i glemmebogen nu stærkt tilbage, med opdaterede funktioner som snooze, lys-sensor alarm. Arne Jacobsens bordur er dermed både ur og vækkeur, men de fleste vil formentlig tage det til sig som designobjekt.

  Arne Jacobsen er en af de mest indflydelsesrige danske arkitekter og designere i det 20. århundrede, og han satte - både nationalt og internationalt - sit modernistiske præg på arkitektur og design i mere end 50 år.
  Arne Jacobsen blev uddannet på Kunstakademiets arkitektskole i København, og hans enorme produktion tog udgangspunkt i en filosofi om at skabe total-koncepter hvor alt var gennemdesignet.

  MÅL:
  12 x 6,5 x 11,3 cm
  Vis detaljer
 30. Kay Bojesen Postmand Einar

  Kay Bojesen Postmand Einar

  PRIS KR.: 699,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Postmand Einar er designet af Kay Bojesen, der første gang tegnede den søde postmandsfigur i 1940, erne. Postmand Einar blev produceret i forbindelse med Københavns 800-års jubilæum, og figuren er udformet i malet bøgetræ med autentiske detaljer som postkasketten og ikke mindst posttasken med et lille ”brev” indeni. Postmand Einar måler 20 cm i højden, og han leveres i en smuk gaveæske.

  Farve: Malet bøgetræ
  Materiale: Malet bøgetræ
  Højde:20 cm.

  Bemærk:
  Tør af med tør klud. Bør ikke stå i direkte sollys. Vis detaljer

1 til 30 ud af 74

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende