Nyheder

 1. Kalenderlys

  Kalenderlys

  PRIS KR.: 99,00 DKK

  DESIGN: Normann Copenhagen

  Brændetiden på lyset er omkring 88 timer.
  Højde: 20 cm.
  Diameter: 7 cm.
  100% fuldt raffineret paraffin Vis detaljer
 2. Hammershøi Lysestage Birk Mellem

  Hammershøi Lysestage Birk Mellem

  PRIS KR.: 129,00 DKK

  DESIGN: Hans-Christian Bauer

  Det smukke design fra Hammershøi er blevet fortolket i en ny version af Hans-Christian Bauer. Kähler lancerer derfor Hammershøi i en ny farve, der bibeholder de bløde og runde former samt det smukke, riflede mønster fra den klassiske serie. Her får du en række lysestager, der kommer i en farve ved navn birk, og som er produceret i porcelæn. Denne lysestage måler 7,5 cm og er en ud af fem forskellige stager i serien. Brug den for sig selv eller i kombination med flere forskellige størrelser og former. Den tager sig særligt godt ud sammen med de gule og grønne nuancer, og den er derfor også den perfekte lysestage til bordet.

  Højde: 6,5 cm.
  Bredde: 7,5 cm. Vis detaljer
 3. Hammershøi Lysestage Birk Lille

  Hammershøi Lysestage Birk Lille

  PRIS KR.: 129,00 DKK

  DESIGN: Hans-Christian Bauer

  Hammershøi er en klassisk serie fra Kähler, der er kendt for sine smukke former og riflede mønster. Hans-Christian Bauer står i spidsen for Hammershøi, der en serie af smukke lysestager i en helt særlig farvenuance. Denne lysestage måler otte cm og kommer i farven birk. Dens brede og ovale form gør den elegant at se på, og så passer den perfekt ind i den moderne bolig. Du kan vælge at bruge stagen, som den er, eller at kombinere den med andre fra serien, der kommer i både forskellige former og størrelser. Den perfekte lysestage til det lange middagsbord.

  Højde: 5,5 cm. Vis detaljer
 4. Jule Snemand Lysestage

  Jule Snemand Lysestage

  PRIS KR.: 149,00 DKK

  DESIGN: Kähler

  Kähler har en helt særlig juleserie til dig i år. Den består af tre velkendte julefigurer, og her ser du snemanden, der står fint og enkelt. Denne snemand måler 9,5 cm i højden, og den er særligt inspireret af dekorationerne, som du finder på Hammershøis julestel i år. På den måde er der skabt en rød tråd igennem Kählers juleserier, så du kan anvende dem på kryds og tværs. Tanken bag denne snemand var at bygge videre på dette univers ved at skabe disse dekorative figurer. Du kan selv bestemme, om du vil anvende dem med et stearinlys, eller om de bare skal stå, som de er.

  Bredde: 6 cm.
  Højde: 10 cm.
  Dybde: 6,5 cm. Vis detaljer
 5. Hammershøi Fyrfadsstage Birk Mellem

  Hammershøi Fyrfadsstage Birk Mellem

  PRIS KR.: 149,00 DKK

  DESIGN: Hans-Christian Bauer

  Få en af årets smukkeste fyrfadsstager til bordet med denne nyfortolkning af Hammershøi. Det er Hans-Christian Bauer, der har stået i spidsen for designet. De bløde former og det riflede mønster er blevet bibeholdt, men derimod kommer porcelænet i en helt særlig farvenuance med navnet birk. Her får du en fyrfadsstage, der måler ni cm, og som er yderst anvendelig på både spisebordet, sofabordet eller i vindueskarmen. Du kan med fordel kombinere den med andre stager fra Hammershøi, da disse komplementerer hinanden særligt godt. På den måde kan du få lavet et unikt og personligt bord.

  Højde: 9 cm. Vis detaljer
 6. Jule Engel Lysestage

  Jule Engel Lysestage

  PRIS KR.: 149,00 DKK

  DESIGN: Kähler

  Kählers juleserie byder i år på tre, dekorative figurer, der vil pynte i ethvert hjem. Hammershøi har designet en juleserie med et fint motiv, som Kähler Jul har fået sin inspiration fra og bygget videre på dette univers. Denne engel er en smuk figur til din bolig, som går godt i spænd med Hammershøis julestel. Englen måler 10 cm, og du kan bruge den lige der, hvor du vil. Du kan også selv bestemme, om du vil anvende et stearinlys i englen, eller om den skal stå, som den er. Alle figurerne står flot sammen og kan med fordel anvendes i en vindueskarm eller midt på det store spisebord.

  Bredde: 5 cm.
  Højde: 10 cm.
  Dybde: 8,5 cm. Vis detaljer
 7. Urbania Lyshus Langkirke

  Urbania Lyshus Langkirke

  PRIS KR.: 149,00 DKK

  DESIGN: BACHE & BENDIX BECKER

  Kähler har skabt en juleserie, der er særdeles enkel og smuk at have stående i enhver bolig ved juletid. Bache og Bendix Becker står bag Urbania, der er en serie af små fajance-huse, der er beregnet som en lukket fyrfadsstage. Her får du Lyshus Langkirke, som er den fineste kirke, der har en dybhvid farve. Lyshuset er moderne og meget stringent i sit udtryk, og derfor er det perfekt sammen med de gamle juleklassikere i boligen. Urbania-husene kan nemt stå for sig selv, men de fungerer særligt godt i kombination med hinanden. Lyshuset måler 10,5 cm i sin højde og er perfekt i vindueskarmen.

  Bredde: 7 cm
  Højde: 10 cm Vis detaljer
 8. Hammershøi Lysestage Birk Mini

  Hammershøi Lysestage Birk Mini

  PRIS KR.: 149,00 DKK

  DESIGN: Hans-Christian Bauer

  Hammershøi er en klassiker hos Kähler, og i år kommer der en helt særlig fortolkning af serien til dig. Her får du en smuk fyrfadsstage, der kommer med et enkelt og moderne udtryk. Det gør den anvendelig i langt de fleste boliger, og så passer den ind sammen med alle farvenuancer. Denne fyrfadsstage måler 13 cm og er produceret i det fineste porcelæn, der har fået farven birk. Du kan med fordel anvende denne fyrfadsstage sammen med andre størrelser og former fra samme serie. Og har du allerede fyrfadsstager fra Hammershøi, så indgår de i en perfekt kombination med denne model.

  Højde: 5 cm.
  Bredde: 13 cm. Vis detaljer
 9. Hammershøi Vase Birk Mini

  Hammershøi Vase Birk Mini

  PRIS KR.: 149,00 DKK

  DESIGN: Hans-Christian Bauer

  Smukke, runde og bløde former er et særligt kendetegn hos Kähler, når vi taler om deres Hammershøi-serie. Nu kan du få en særlig udgave, der er designet af Hans-Christian Bauer, og hvor naturen bliver budt indenfor. Denne vase måler 10 cm i højden og kommer i farven birk. Den er produceret i det klassiske porcelæn, og det riflede mønster fra Hammershøi er med i alle design. Vasen er perfekt sammen med grønne grene fra haven. Du kan bruge den helt for sig selv eller vælge at kombinere den med andre vaser fra Hammershøi-serierne.

  Højde: 10 cm. Vis detaljer
 10. Jule Tinsoldat Lysestage

  Jule Tinsoldat Lysestage

  PRIS KR.: 149,00 DKK

  DESIGN: Kähler

  Lad for alvor julestemningen sænke sig over din bolig med denne tinsoldat fra Kählers juleserie. Med tanke på Hammershøis juleserie er disse dekorative figurer blevet skabt i forlængelse af det smukke motiv, der pynter i denne serie. Tinsoldaten måler hele 13 cm, og den er derfor perfekt som dekoration i vindueskarmen eller på spisebordet. Du kan med fordel anvende den med et stearinlys, men den kan også stå og pynte for sig selv. Du får muligheden for at kombinere flere af Kählers juleserier med denne dekorative figur, så du kan skabe dit helt eget og unikke julebord. Tinsoldaten står rigtig fint sammen med snemanden og englen fra samme serie.

  Bredde: 5 cm.
  Højde: 12,5 cm.
  Dybde: 4 cm. Vis detaljer
 11. Hammershøi Fyrfadsstage Birk Lille

  Hammershøi Fyrfadsstage Birk Lille

  PRIS KR.: 149,00 DKK

  DESIGN: Hans-Christian Bauer

  Få en smuk fyrfadsstage fra Kähler, der kommer i en helt særlig udgave. Hammershøi er en klassisk serie, og Hans-Christian Bauer har skabt en serie med inspiration fra det klassiske design. Her får du de runde og bløde former kombineret med det riflede mønster, men i en helt ny farvenuance. Denne farve kaldes birk og er en varm tone, der passer perfekt ind i den moderne bolig. Her er der ikke brugt tid på en masse udsmykning, men i stedet for på fyrfadsstagens fulde udtryk. Denne fyrfadsstage måler 10 cm, og du kan med fordel kombinere den med andre størrelser fra samme serie.

  Højde: 6,5 cm.
  Bredde: 10 cm. Vis detaljer
 12. Hammershøi Vase Birk Lille

  Hammershøi Vase Birk Lille

  PRIS KR.: 249,00 DKK

  DESIGN: Hans-Christian Bauer

  Hammershøi er en klassisk serie fra Kähler, der har øje for de runde former og et smukt riflet mønster. Her får du en ny version af de klassiske vaser, der kommer i farven birk. Hans-Christian Bauer er manden bag denne serie, og han har bibeholdt det klassiske design, men fornyet farven og derved vasens udtryk. Denne vase måler 12,5 cm og er perfekt i kombination med andre vaser fra samme serie. Du kan vælge at kombinere den med andre fra denne smukke serie eller bruge nogle af dem, du måske allerede har derhjemme. På den måde får du en unik dekoration på dit bord.

  Højde: 12,5 cm. Vis detaljer
 13. Urbania Lyshus Galleri

  Urbania Lyshus Galleri

  PRIS KR.: 249,00 DKK

  DESIGN: BACHE & BENDIX BECKER

  Urbania er en smuk og moderne juleserie fra Kähler, hvor et stringent udtryk bliver blandet med de varme fornemmelser fra fyrfadslyset. Bache og Bendix Becker står i spidsen for en række lyshuse, som er lukkede fyrfadsstager i hvid fajance. Her får du Lyshus Galleri, som måler hele 17 cm. Lyshuset kommer som et moderne indslag til juletraditionerne, og det passer perfekt ind i enhver bolig. De små huller på lyshuset er med til at skabe et legende lys, hvor fyrfadslysets varme og lys kan trænge ud igennem. Brug dem enten sammen eller hver for dig.

  Bredde: 12 cm
  Højde: 18,5 cm
  Dybde: 10,5 cm
  Vis detaljer
 14. Saltkar Med Ske

  Saltkar Med Ske

  PRIS KR.: 249,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Elegant udformet saltkar med dertilhørende ske fra Kay Bojesens serie Menageri. Saltkarret måler 7 cm i diameter og er 4 cm højt. Det er drejet og sammensat af eg, der lader dig se dets smukke årer, som giver et skønt, unikt udseende. Træet har en fødevaregodkendt overfladebehandling, der gør, at det er mindre modtageligt overfor farveafsmittende fødevarer. Inspirationen til saltkarret kommer fra produkter til husholdningen designet af Kay Bojesen tilbage i 1940’erne, hvor han producerede smukke og anvendelige produkter i træ.

  Materiale: FSC®-certificeret matlakeret eg
  Diameter: 7 cm.
  Højde: 4 cm.
  Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine Vis detaljer
 15. Kokong Lysestage H12,5 - Brun

  Kokong Lysestage H12,5 - Brun

  PRIS KR.: 299,00 DKK

  DESIGN: BERNADOTTE & KYLBERG

  I Kokong Lysestagen kombineres på smukkeste vis funktionelt moderne design med den klassiske håndværkstradition inden for keramikkens verden. De dråbeformede huller er udskåret i hånden og den mørkebrune farve giver et autentisk look. Lysestagen består af to klassiske former i mat og blank glasur, som tilsammen danner det karismatiske udtryk. 2-i-1 designet giver flere forskellige brugsmuligheder og tillader Lysestagen at ændre anvendelse. Brug den inderste cylinderformede lysestage til stearinlys og ydervasen til fyrfadslys. Eller brug lysestagen som lille vase til en enkelt blomst.

  Højde: 12,5 cm. Vis detaljer
 16. Kokong Lysestage H12,5 - Hvid

  Kokong Lysestage H12,5 - Hvid

  PRIS KR.: 299,00 DKK

  DESIGN: BERNADOTTE & KYLBERG

  I Kokong Lysestagen kombineres på smukkeste vis funktionelt moderne design med den klassiske håndværkstradition inden for keramikkens verden. De dråbeformede huller er udskåret i hånden og lerets naturlige farve træder diskret frem under den transparente glasur. Lysestagen består af to klassiske former i mat og blank glasur, som tilsammen danner det karismatiske udtryk. 2-i-1 designet giver flere forskellige brugsmuligheder og tillader Lysestagen at ændre anvendelse. Brug den inderste cylinderformede lysestage til stearinlys og ydervasen til fyrfadslys. Eller brug lysestagen som lille vase til en enkelt blomst.

  Højde: 12,5 cm. Vis detaljer
 17. Hammershøi Vase Birk Mellem

  Hammershøi Vase Birk Mellem

  PRIS KR.: 349,00 DKK

  DESIGN: Hans-Christian Bauer

  Hans-Christian Bauer har skabt en helt ny serie fra den klassiske Hammershøi vase fra Kähler. Han har bibeholdt de runde og bløde former i kombination med det smukke, riflede mønster, men leget med farven. Her får du Hammershøi vasen i den helt særlige farve birk. Dens varme er med til at skabe et enkelt og moderne udtryk, der passer perfekt ind i enhver bolig. Dens farve gør det muligt for dig at kombinere den med alle andre vaser fra Hammershøi, så du kan skabe en unik og personlig borddækning.

  Højde: 20 cm. Vis detaljer
 18. Beton Elg - Spotted Hvid/Sort

  Beton Elg - Spotted Hvid/Sort

  PRIS KR.: 379,00 DKK

  DESIGN: Korridor Design Team / Louise Siig Nielsen

  Concrete Animals-serien er håndstøbt i beton med fine detaljer i asketræ, og disse naturmaterialer giver et enkelt og naturligt udtryk til dyrene. Den fine og karakteristiske silhuet giver dem et tidløst udtryk, alt imens hvert dyr har sin helt egen personlighed.
  Den energiske elg fås i grå, hvid samt spotted grå og spotted hvid beton.

  Mål:
  H: 140 mm. D: 155 mm. W: 140 mm. Vis detaljer
 19. Peberkværn

  Peberkværn

  PRIS KR.: 379,00 DKK

  DESIGN: Kay Bojesen

  Organisk lækker peberkværn fra Kay Bojesens serie Menageri. Kværnen måler 9,3 cm i højden og er drejet af sammensatte stykker af eg, der giver et helt unikt kig til træets fine årer og gør kværnen utrolig, blød og lækker at holde ved. Peberkværnen er udstyret med en keramisk Crush Grind-kværn, der kan indstilles til forskellige finheder og kommer med 25 års garanti.

  Materiale: FSC®-certificeret matlakeret eg
  Højde: 9,5 cm
  Bemærk: Tåler ikke opvaskemaskine Vis detaljer
 20. Beton Hund - Spotted Hvid/Sort

  Beton Hund - Spotted Hvid/Sort

  PRIS KR.: 379,00 DKK

  DESIGN: Korridor Design Team / Louise Siig Nielsen

  Concrete Animals-serien er håndstøbt i beton med fine detaljer i asketræ, og disse naturmaterialer giver et enkelt og naturligt udtryk til dyrene. Den fine og karakteristiske silhuet giver dem et tidløst udtryk, alt imens hvert dyr har sin helt egen personlighed.
  Den troværdige hund fås i grå, spotted grå og spotted hvid beton.

  Mål:
  H: 155 mm. D: 170 mm. W: 140 mm. Vis detaljer
 21. Beton Hund - Grå

  Beton Hund - Grå

  PRIS KR.: 379,00 DKK

  DESIGN: Korridor Design Team / Louise Siig Nielsen

  Concrete Animals-serien er håndstøbt i beton med fine detaljer i asketræ, og disse naturmaterialer giver et enkelt og naturligt udtryk til dyrene. Den fine og karakteristiske silhuet giver dem et tidløst udtryk, alt imens hvert dyr har sin helt egen personlighed.
  Den troværdige hund fås i grå, spotted grå og spotted hvid beton.

  Mål:
  H: 155 mm. D: 170 mm. W: 140 mm. Vis detaljer
 22. Beton Elg - Spotted Grå

  Beton Elg - Spotted Grå

  PRIS KR.: 379,00 DKK

  DESIGN: Korridor Design Team / Louise Siig Nielsen

  Concrete Animals-serien er håndstøbt i beton med fine detaljer i asketræ, og disse naturmaterialer giver et enkelt og naturligt udtryk til dyrene. Den fine og karakteristiske silhuet giver dem et tidløst udtryk, alt imens hvert dyr har sin helt egen personlighed.
  Den energiske elg fås i grå, hvid samt spotted grå og spotted hvid beton.

  Mål:
  H: 140 mm. D: 155 mm. W: 140 mm. Vis detaljer
 23. Beton Elg - Grå

  Beton Elg - Grå

  PRIS KR.: 379,00 DKK

  DESIGN: Korridor Design Team / Louise Siig Nielsen

  Concrete Animals-serien er håndstøbt i beton med fine detaljer i asketræ, og disse naturmaterialer giver et enkelt og naturligt udtryk til dyrene. Den fine og karakteristiske silhuet giver dem et tidløst udtryk, alt imens hvert dyr har sin helt egen personlighed.
  Den energiske elg fås i grå, hvid samt spotted grå og spotted hvid beton.

  Mål:
  H: 140 mm. D: 155 mm. W: 140 mm. Vis detaljer
 24. Beton Hund - Spotted Grå

  Beton Hund - Spotted Grå

  PRIS KR.: 379,00 DKK

  DESIGN: Korridor Design Team / Louise Siig Nielsen

  Concrete Animals-serien er håndstøbt i beton med fine detaljer i asketræ, og disse naturmaterialer giver et enkelt og naturligt udtryk til dyrene. Den fine og karakteristiske silhuet giver dem et tidløst udtryk, alt imens hvert dyr har sin helt egen personlighed.
  Den troværdige hund fås i grå, spotted grå og spotted hvid beton.

  Mål:
  H: 155 mm. D: 170 mm. W: 140 mm. Vis detaljer
 25. Beton Elg - Hvid

  Beton Elg - Hvid

  PRIS KR.: 379,00 DKK

  DESIGN: Korridor Design Team / Louise Siig Nielsen

  Concrete Animals-serien er håndstøbt i beton med fine detaljer i asketræ, og disse naturmaterialer giver et enkelt og naturligt udtryk til dyrene. Den fine og karakteristiske silhuet giver dem et tidløst udtryk, alt imens hvert dyr har sin helt egen personlighed.
  Den energiske elg fås i grå, hvid samt spotted grå og spotted hvid beton.

  Mål:
  H: 140 mm. D: 155 mm. W: 140 mm. Vis detaljer
 26. Beton Giraf - Grå

  Beton Giraf - Grå

  PRIS KR.: 399,00 DKK

  DESIGN: Korridor Design Team / Louise Siig Nielsen

  Concrete Animals-serien er håndstøbt i beton med fine detaljer i asketræ, og disse naturmaterialer giver et enkelt og naturligt udtryk til dyrene. Den fine og karakteristiske silhuet giver dem et tidløst udtryk, alt imens hvert dyr har sin helt egen personlighed.
  Den følsomme giraf fås i grå, hvid samt spotted grå og spotted hvid beton.

  Mål:
  H: 265 mm. D: 85 mm. W: 160 mm. Vis detaljer
 27. Beton Elefant - Spotted Hvid/Sort

  Beton Elefant - Spotted Hvid/Sort

  PRIS KR.: 399,00 DKK

  DESIGN: Korridor Design Team / Louise Siig Nielsen

  Concrete Animals-serien er håndstøbt i beton med fine detaljer i asketræ, og disse naturmaterialer giver et enkelt og naturligt udtryk til dyrene. Den fine og karakteristiske silhuet giver dem et tidløst udtryk, alt imens hvert dyr har sin helt egen personlighed.
  Den følsomme elefant fås i grå, hvid samt spotted grå og spotted hvid beton.

  Mål:
  H: 155 mm. D: 170 mm. W: 140 mm. Vis detaljer
 28. Beton Giraf - Hvid

  Beton Giraf - Hvid

  PRIS KR.: 399,00 DKK

  DESIGN: Korridor Design Team / Louise Siig Nielsen

  Concrete Animals-serien er håndstøbt i beton med fine detaljer i asketræ, og disse naturmaterialer giver et enkelt og naturligt udtryk til dyrene. Den fine og karakteristiske silhuet giver dem et tidløst udtryk, alt imens hvert dyr har sin helt egen personlighed.
  Den følsomme giraf fås i grå, hvid samt spotted grå og spotted hvid beton.

  Mål:
  H: 265 mm. D: 85 mm. W: 160 mm. Vis detaljer
 29. Beton Elefant - Grå

  Beton Elefant - Grå

  PRIS KR.: 399,00 DKK

  DESIGN: Korridor Design Team / Louise Siig Nielsen

  Concrete Animals-serien er håndstøbt i beton med fine detaljer i asketræ, og disse naturmaterialer giver et enkelt og naturligt udtryk til dyrene. Den fine og karakteristiske silhuet giver dem et tidløst udtryk, alt imens hvert dyr har sin helt egen personlighed.
  Den følsomme elefant fås i grå, hvid samt spotted grå og spotted hvid beton.

  Mål:
  H: 155 mm. D: 170 mm. W: 140 mm. Vis detaljer
 30. Beton Giraf - Spotted Grå

  Beton Giraf - Spotted Grå

  PRIS KR.: 399,00 DKK

  DESIGN: Korridor Design Team / Louise Siig Nielsen

  Concrete Animals-serien er håndstøbt i beton med fine detaljer i asketræ, og disse naturmaterialer giver et enkelt og naturligt udtryk til dyrene. Den fine og karakteristiske silhuet giver dem et tidløst udtryk, alt imens hvert dyr har sin helt egen personlighed.
  Den følsomme giraf fås i grå, hvid samt spotted grå og spotted hvid beton.

  Mål:
  H: 265 mm. D: 85 mm. W: 160 mm. Vis detaljer

1 til 30 ud af 62

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende